İçeriğe geç

Aleyna Kalaycıoğlu Kimlerle Sevgili Oldu

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor’dan kiminle sevgili oldu?

Sevgilisi olduğu için Aleyna’ya selam bile vermemesiyle gündem olan Hilmi Cem’in geçmişte ünlü isimle sevgili olduğu ortaya çıkarken, ikilinin birbirlerine sarıldığı fotoğraflar da paylaşıldı. 📸 Hilmi Cem ile Aleyna’nın aşk fotoğraflarına hikayemizden ulaşabilirsiniz.

Survivor Aleyna kiminle aşk yaşadı?

Öte yandan, temmuz ayının başında Çeşme’de tatil yapan Aleyna Kalaycıoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih Ünal karakterini canlandıran Doğukan Güngör ile görüntülendi. Çiftin aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. “Arkadaşımın arkadaşı. Birlikte sahildeydik.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun sevgilisi kim 2024?

Aleyna Kalaycıoğlu, gönlünü rapçi Canbay’a kaptırdığını söyledi.

Aleyna Kalaycıoğlu ve Dogukan Gungun sevgili mi?

Survivor’da adı Yunus Emre’yle birlikte anılan Aleyna Kalaycıoğlu ile Doğukan Güngör sevgili oldu.

Yiğit Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu sevgili mi?

Bildiğiniz üzere 2021 yılında aynı takımda yarışan Aleyna Kalaycıoğlu ile Yiğit Poyraz arasında bir şey yaşandığı iddia edilmişti. Ancak bu iddialar hiçbir zaman doğrulanmadı veya yalanlanmadı.

Hilmi Cem Aleyna Kalaycıoğlu sevgili mi?

Hilmi Cem’in sevgilisi olduğu için Aleyna’dan uzak durduğu gündemdeydi ancak nedeni tam olarak bilinmezken, bir fotoğraf her şeyi ortaya koyarken, Hilmi Cem ile ünlü ismin geçmişte sevgili olduğu ortaya çıktı. İkilinin fotoğrafları da paylaşıldı. 📸😱Hilmicem ile Aleyna’nın sevgili olduğunun kanıtını hikayemde paylaştım😱📸22 Mart 2024

Sercan ve Aleyna sevgili mi?

Survivor 2020’ye aşkıyla damga vuran futbolcu Sercan Yıldırım’ın yarışmadaki arkadaşı Aycan Yanaç’la aşk yaşadığı iddiası günlerdir gündemdeydi. Yıldırım, “Aycan benim kardeşim. Öyle bir şey yok.” dedi.

Ogedayla Aleyna sevgili mi?

Yunus Emre ile sürekli karşı karşıya gelen Ogeday’ın neden böyle davrandığı sonunda ortaya çıktı. Ogeday’ın Aleyna Kalaycıoğlu’na aşık olduğu ve Yunus Emre ile sürekli yan yana olmasından dolayı kıskançlık duyduğu ortaya çıktı.

Aleyna Kalaycıoğlu ne iş yapar?

MüzisyenAleyna Kalaycıoğlu / Mesleği

Aleyna Kalaycıoğlu ve Acun sevgili mi?

Acun Ilıcalı – Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024’te bizimle olacak. Kendisine başarılar diliyorum.

Canbay’ın sevgilisi kim?

Vahap Canbay’ın sevgilisi olarak da bilinen rapçi Canbay, Survivor yarışmasından tanınan Aleyna Kalaycıoğlu’dur. İkilinin özelde oldukça samimi ve mutlu bir ilişkisi bulunmaktadır.

Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu ayrıldı mı?

🗣 Sinan Akçıl da, “Bu iş (Aleyna ve sevgilisi) benim ısrarımla bitti. Boşanmamızdan çok sonra oldu. O da ayrılmaktan yorulmuştu, ayrılması biraz zordu onun için. Benimle olmak istiyordu.

Aleyna ve Serdar sevgili mi?

Aleyna ve Serdar evlendi!2 Eylül 2022

Doğukan Güngör kiminle sevgili?

Kızılcık Şerbeti’nden Fatih Doğukan Güngör, dansçısı Aleyna Yalçın ile ilk kez ‘Aramızı Kalmasın’ filminde görüntülendi. İkilinin fotoğraflarını gördükten sonra Aleyna Yalçın hakkında araştırmalar başladı.

Aleyna ve Yaman neden evlendi?

Küçük kardeşi Okan, Yaman’ı korumak için Bora’yı ağır yaraladı ve öldüğünü sanarak göle attı. Olaya tanık olan Feraye’nin üvey annesi Cemile, Yaman’ı tehdit ederek kızı Aleyna ile evlenmeye zorladı. Yaman, ailesini korumak için Aleyna’yı önerdi.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun burnu estetik mi?

Survivor 2021 yarışmasıyla adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, burun estetiği yaptırmak zorunda kaldı.

Cansu Kalaycıoğlu neden engelli?

Survivor Aleyna’nın kız kardeşi Cansu’nun geçirdiği trafik kazası ve sonrasında geçirdiği rahatsızlık birçok izleyici tarafından merak ediliyor. Cansu, geçirdiği trafik kazası sonrası %100 engelli olarak hayatına devam ediyor.

Aleyna Kalaycıoğlu hamile mi?

TikTok. Survivor Ol Star yarışmasına katılan Aleyna, aylarca adada kaldıktan sonra hamile kaldı.

Aleyna Kalaycıoğlu ne iş yapar?

MüzisyenAleyna Kalaycıoğlu / Mesleği

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Araban Escort